Meniu utilizator

Anunturi
Adauga anunt
SiteMap

Citeste On-Line

Monitorul Expres - Citeste On-Line
 
Monitorul de Alba - Citeste On-Line
 
Monitorul de Cluj - Citeste On-Line
 
Monitorul de Sibiu - Citeste On-Line

Linkuri

 
Home arrow Stiri Auto arrow Stiri arrow Nu mai este pe circuit
Auto Ieftine *** Volkswagen  Passat   2008 140.- EUR *** Dacia  Logan   2006 1 750.- EUR *** Fiat  Ducato   2006 5 000.- EUR *** 
Nu mai este pe circuit | Imprimare |

 

* Fostul campion mondial la Formula 1 Nelson Piquet a rămas fără permis

Triplul campion de Formula 1 Nelson Piquet (foto) a rămas fără permis de conducere în Brazilia, după ce a pierdut toate punctele pentru amenzi. Pentru a reveni pe străzile braziliene, Piquet trebuie să urmeze un nou curs de șofat, într-o școală din Brasilia, oraș în care există un circuit cu numele său. Direcția Generală Rutieră din Brazilia nu a oferit informații despre motivul retragerii permisului de conducere, dar agenția de presă Globonews susține că este vorba de o acumulare de amenzi.

Codul rutier din Brazilia prevede suspendarea permisului pentru o perioadă cuprinsă între una și 12 luni, atunci cînd șoferul acumulează mai mult de 20 de puncte, în 12 luni. Permisul poate fi suspendat și pentru infracțiuni mai grave, cum ar fi depășirea limitei de viteză. Datorită faptului că a fost cel mai rapid pe pistă, Piquet a devenit campion mondial la Formula 1 de trei ori: 1981, 1983 și 1987.

Vettel are „volan“

* Germanul Sebastian Vettel de la BMW-Sauber îl va înlocui pe americanul Scott Speed la volanul unui monopost Toro Rosso, începînd de la Marele Premiu al Ungariei. Vettel, care a împlinit 20 de ani la 3 iulie, este cel mai tînăr pilot din istoria Formulei 1 care a reușit să obțină un punct, după ce s-a clasat pe locul opt la Marele Premiu al SUA, unde l-a înlocuit pe polonezul Robert Kubica. Pînă în prezent, Vettel era pilot de teste la echipa BMW-Sauber. El a debutat la Grand Prix-ul SUA de la Indianapolis, după accidentul suferit de Robert Kubica.

de: M.Ex.
 
< Precedent

Cauta AUTO

Marca
Model
Condit.
Oras
An -
Pret -
Carb.
Cutie
Culoare

Login


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Statistici

Vizitatori: 5881841
IP-ul tau: 35.175.182.106

       Anunturi Imobiliare Gratuite Case.AnunturiExpres.ro

Anunturi Gratuite

Anunturi On-Line Absolut gratuite | Mica si mare Publicitate
Anunturi Absolut Gratuite

 

sau


Monitorul Expres
Tipomagazin
Design by XXL All rights reserved
      Romanian Top66       Best-top Romania : Lista de top globala