Meniu utilizator

Anunturi
Adauga anunt
SiteMap

Citeste On-Line

Monitorul Expres - Citeste On-Line
 
Monitorul de Alba - Citeste On-Line
 
Monitorul de Cluj - Citeste On-Line
 
Monitorul de Sibiu - Citeste On-Line

Linkuri

 
Home arrow Stiri Auto arrow Stiri arrow Piața de leasing a avansat, în primul trimestru, cu 72%
Auto Ieftine *** Volkswagen  Passat   2008 140.- EUR *** Dacia  Logan   2006 1 750.- EUR *** Fiat  Ducato   2006 5 000.- EUR *** 
Piața de leasing a avansat, în primul trimestru, cu 72% | Imprimare |
    Valoarea bunurilor achiziționate în leasing s-a ridicat, în primul trimestru, la 1,038 miliarde de euro, în creștere cu 72% față de aceeași perioadă a anului trecut.

    Finanțările pentru achizițiile de vehicule au reprezentat 70% din totalul pieței, în funcție de valoarea bunurilor finanțate, în timp ce leasingul de echipamente avea o pondere de 21%, restul revenind leasingului imobiliar, a declarat agenției MEDIAFAX secretarul general al Asociației de Leasing și Servicii Financiare Nebancare (ALB), Adriana Ahciarliu.

    Companiile membre ALB au finanțat, în primele trei luni, bunuri în valoare de 719,72 milioane de euro, peste dublul nivelului consemnat în intervalul similar al anului trecut, deținând circa 70% din piața națională de profil.

    La nivelul asociației, leasingul auto cumulează 64,5% din valoarea totală a bunurilor finanțate. Companiile au acordat finanțări pentru achiziția de echipamente industriale în proporție de 25,7%, iar leasingul imobiliar a avut o pondere de 9,8%.

    În funcție de tipul acționariatului companiei de leasing, piața de profil era reprezentată, la sfârșitul primului trimestru, de companii afiliate grupurilor financiar-bancare în proporție de circa 72%, firme care aparțin unor producători sau importatori auto și companii independente, fiecare categorie cu o cotă de 14%.

    Din punct de vedere al tipului de bunuri finanțate, societățile afiliate băncilor au finanțat echipamente în procent de 27,5%, în timp ce leasingul de vehicule avea o pondere de 60% în portofoliul acestora, iar leasingul imobiliar deținea 12,5%.

Sursa: MediaFax
 
< Precedent   Urmator >

Cauta AUTO

Marca
Model
Condit.
Oras
An -
Pret -
Carb.
Cutie
Culoare

Login


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Statistici

Vizitatori: 5881767
IP-ul tau: 35.175.182.106

       Anunturi Imobiliare Gratuite Case.AnunturiExpres.ro

Anunturi Gratuite

Anunturi On-Line Absolut gratuite | Mica si mare Publicitate
Anunturi Absolut Gratuite

 

sau


Monitorul Expres
Tipomagazin
Design by XXL All rights reserved
      Romanian Top66       Best-top Romania : Lista de top globala