Meniu utilizator

Anunturi
Adauga anunt
SiteMap

Citeste On-Line

Monitorul Expres - Citeste On-Line
 
Monitorul de Alba - Citeste On-Line
 
Monitorul de Cluj - Citeste On-Line
 
Monitorul de Sibiu - Citeste On-Line

Linkuri

 
Home arrow Stiri Auto arrow Stiri arrow Vosganian: Discu?iile cu oficialii CE pe tema taxei auto continu?
Auto Ieftine *** Volkswagen  Passat   2008 140.- EUR *** Dacia  Logan   2006 1 750.- EUR *** Fiat  Ducato   2006 5 000.- EUR *** 
Vosganian: Discu?iile cu oficialii CE pe tema taxei auto continu? | Imprimare |

    Discutiile cu oficialii Comisiei Europene pe tema taxei de prima înmatriculare nu sunt înca încheiate, iar autoritatile române sunt pregatite sa modifice legislatia la momentul în care cele doua parti vor ajunge la un punct comun, a declarat, joi, ministrul Economiei si Finantelor,Varujan Vosganian.
    "Nu este închisa dicutia cu Comisia Europeana pe tema taxei auto. Noi suntem pregatiti sa facem modificari legislative când vom conveni cu CE", a declarat Vosganian la un seminar pe teme energetice.

 
Auto.AnunturiExpres.ro - Vosganian: Discutiile cu oficialii CE pe tema taxei auto continua
   El a adaugat ca autoritatile europene nu pot trece la etapa a doua de infrigement în lipsa discutiilor cu oficialii români.
    Vosganian a afirmat, în luna septembrie, ca discutiile cu CE privind taxa de prima înmatriculare sunt aproape de final, dupa ce autoritatile române au trimis o noua scrisoare de raspuns.
    Reprezentantii Directiei Taxe a Comisiei Europene au solicitat, la jumatatea lunii iulie, oficialilor români, noi date privind piata auto, bazate pe surse precum cataloagele de preturi ale firmelor de asigurare, pentru a clarifica grila de depreciere a vehiculelor.
    Taxa de prima înmatriculare a fost introdusa la începutul anului si se calculeaza în functie de capacitatea motorului, de standardele de emisii si de vechimea autovehiculului.
   CE a anuntat ca va initia procedura legala împotriva României în cazul taxei pentru prima înmatriculare, considerând ca masura nu respecta normele europene, în pofida discutiilor intensive purtate cu autoritatile române.
 
< Precedent   Urmator >

Cauta AUTO

Marca
Model
Condit.
Oras
An -
Pret -
Carb.
Cutie
Culoare

Login


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Statistici

Vizitatori: 5881791
IP-ul tau: 35.175.182.106

       Anunturi Imobiliare Gratuite Case.AnunturiExpres.ro

Anunturi Gratuite

Anunturi On-Line Absolut gratuite | Mica si mare Publicitate
Anunturi Absolut Gratuite

 

sau


Monitorul Expres
Tipomagazin
Design by XXL All rights reserved
      Romanian Top66       Best-top Romania : Lista de top globala