Meniu utilizator

Anunturi
Adauga anunt
SiteMap

Citeste On-Line

Monitorul Expres - Citeste On-Line
 
Monitorul de Alba - Citeste On-Line
 
Monitorul de Cluj - Citeste On-Line
 
Monitorul de Sibiu - Citeste On-Line

Linkuri

 
Home arrow Stiri Auto arrow Stiri arrow Primul SUV din istoria Dacia apare Ón 2009
Auto Ieftine *** Volkswagen  Passat   2008 140.- EUR *** Dacia  Logan   2006 1 750.- EUR *** Fiat  Ducato   2006 5 000.- EUR *** 
Primul SUV din istoria Dacia apare Ón 2009 | Imprimare |

    Oficialii Dacia au declarat ca intentioneaza sa pozitioneze noul SUV ca un concurent pentru modelele similare coreene, pretul mai redus fiind principalul argument.
    Conform declaratiilor obtinute, se pare ca noul SUV sau crossover Dacia nu va fi bazat neaparat pe platforma actuala a Dacia Logan.

 
Auto.AnunturiExpres.ro - Oficialii Dacia confirma SUV-ul!

    Directorul comercial al Dacia, Jaques Daniel, a declarat miercuri ca "Dacia va dezvolta si va lansa un model SUV pâna la sfârsitul anului 2009. Platforma Logan nu are tractiune 4x4, ci 4x2, iar când vorbim despre un SUV ne putem gândi la un vehicul 4x4. De aceea, noul model Dacia va fi dezvoltat pe aceeasi platforma Logan sau pe una usor modificata".
    Totodata, oficialii au declarat ca pretul noului SUV Dacia va fi mai mic cu câteva mii de euro fata de concurenti precum Hyundai Tucson sau KIA Sportage, masini ale caror preturi pornesc din jurul sumei de 17-18.000 euro (cu toate taxele incluse).
 
Auto.AnunturiExpres.ro - Oficialii Dacia confirma SUV-ul!
    Pentru a face fata acestor concurenti, SUV-ul Dacia ar trebui, totusi, sa aiba capacitati de trecere decente, ceea ce, corelat cu ideea unei platforme modificate, ar putea face viabila adoptarea platformei lui Nissan Qashqai
- o masina cu un gabarit suficient, tractiune 4x2 sau, optional, 4x4 si, mai ales, o gama de motorizari economice. De fapt, pâna în acest moment, aceasta este si opinia a 42% dintre participantii la sondajul promotor.ro, referitor la modelul care ar putea sta la baza noului SUV Dacia.
    Nu este de neglijat nici ideea realizarii unui model derivat din breakul Dacia Logan MCV, cu ampatament scurtat si garda la sol ridicata, pe care ar putea fi adaptat sistemul 4x4 care va echipa Renault Kangoo, însa, în acest caz, se pune întrebarea daca aceste modificari sunt rentabile în comparatie cu solutia utilizarii platformei lui Nissan Qashqai.
 
< Precedent   Urmator >

Cauta AUTO

Marca
Model
Condit.
Oras
An -
Pret -
Carb.
Cutie
Culoare

Login


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Statistici

Vizitatori: 5885743
IP-ul tau: 54.227.186.112

       Anunturi Imobiliare Gratuite Case.AnunturiExpres.ro

Anunturi Gratuite

Anunturi On-Line Absolut gratuite | Mica si mare Publicitate
Anunturi Absolut Gratuite

 

sau


Monitorul Expres
Tipomagazin
Design by XXL All rights reserved
      Romanian Top66       Best-top Romania : Lista de top globala