Meniu utilizator

Anunturi
Adauga anunt
SiteMap

Citeste On-Line

Monitorul Expres - Citeste On-Line
 
Monitorul de Alba - Citeste On-Line
 
Monitorul de Cluj - Citeste On-Line
 
Monitorul de Sibiu - Citeste On-Line

Linkuri

 
Home arrow Stiri Auto arrow Stiri arrow Skoda Superb - lansare nationala
Auto Ieftine *** Volkswagen  Passat   2008 140.- EUR *** Dacia  Logan   2006 1 750.- EUR *** Fiat  Ducato   2006 5 000.- EUR *** 
Skoda Superb - lansare nationala | Imprimare |

   Skoda Superb 2008Noua generaţie Skoda Superb şi-a făcut debutul mondial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2008. După 7 lunii de la lansare, nava amiral a constructorului ceh şi-a făcut apariţia pe strazile din România prin intermediul drive testului organizat cu prilejul lansării naţionale a noului model.


De la primul contact vizual noua Skoda Superb impune respect printr-un design apoape fără cusur, cu linii curate, ilustrând meticulozitatea germană, având un efect pozitiv mai ales în ceea ce priveşte finisările. Forma tridimensională a grilei radiatorului şi ornamentele cromate conferă maşinii un aspect impunător, stilat.

Liniile conturate ale capotei motorului se extind spre faruri, accentuând direcţia orizontală a acestora, conferindu-i noului Superb o imagine de robusteţe, dar şi un sentiment de încredere. Aripile faţă evidenţiate puternic subliniază şi ele aceaste trăsături.

În timp ce modelul anterior era prevăzut cu un plafon rotunjit, bombat, cel al noului Superb este alungit şi se integrează elegant în raza montanţilor C. Prin acest artifiiu, se face dovada spaţiului interior mai mult decât generos. Ornamentul cromat din jurul geamurilor, pentru nivelele de echipare Ambition şi Elegance, se îmbină cu montantul C într-un element tridimensional care îi conferă automobilului un aspect asociat în mod normal automobilelor din clasele superioare.

 

Skoda Superb 2008Suportul plăcuţei de înmatriculare nu este integrat în capacul portbagajului, ci este situat mai jos pe bara de protecţie, lăsând loc pentru emblema Skoda de mari dimensiuni.Lămpile de poziţie formate din două părţi, o jumătate integrată în aripile spate şi cealaltă în capacul portbagajului, rămân fidele designului specific mărcii.

În timpul zilei, acestea se remarcă prin forma dreaptă, elegantă. În timpul nopţii, luminează conform designului nocturn specific ultimelor generaţii de automobile din Cehia, cu un fascicul de lumină în formă de C. Noul Superb este prevăzut cu jante de până la 18 inch, subliniind în mod eficient imaginea puternică şi eleganţa sportivă a caroseriei.

Skoda SuperbConceptul unicde deschidere variabilă a portbagajului, patentat Twindoor, oferă o soluţie practică şi funcţională. În funcţie de necesităţi, puteţi deschide numai capota portbagajului, dacă aveţi de transportat articole de mici dimensiuni, sau puteţi ridica simultan capota portbagajului şi luneta pentru a asigura încărcarea articolelor voluminoase, utilizând cele două comutatoare mici de pe marginea capotei portbagajului pentru activarea dispozitivului de eliberare electromecanic.

Cea de-a treia lampă de poziţie integrată în lunetă se aprinde pentru scurt timp pentru a indica blocarea mecanismului de închidere a portbagajului de către motoarele electrice, indicându-se astfel deschiderea capotei portbagajului împreună cu luneta.

 
< Precedent   Urmator >

Cauta AUTO

Marca
Model
Condit.
Oras
An -
Pret -
Carb.
Cutie
Culoare

Login


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Statistici

Vizitatori: 5885829
IP-ul tau: 54.227.186.112

       Anunturi Imobiliare Gratuite Case.AnunturiExpres.ro

Anunturi Gratuite

Anunturi On-Line Absolut gratuite | Mica si mare Publicitate
Anunturi Absolut Gratuite

 

sau


Monitorul Expres
Tipomagazin
Design by XXL All rights reserved
      Romanian Top66       Best-top Romania : Lista de top globala