Meniu utilizator

Anunturi
Adauga anunt
SiteMap

Citeste On-Line

Monitorul Expres - Citeste On-Line
 
Monitorul de Alba - Citeste On-Line
 
Monitorul de Cluj - Citeste On-Line
 
Monitorul de Sibiu - Citeste On-Line

Linkuri

 
Home arrow Stiri Auto arrow Stiri arrow Taxa auto ar putea fi majorata pentru vehiculele second-hand
Auto Ieftine *** Skoda  Fabia 1.3i benzina 1999 300.- EUR *** Renault  Clio 1 benzina 1995 1 450.- EUR *** Volkswagen  Polo  benzina 2003 2 300.- EUR *** Ford  Focus 1.6 CDI diesel 2008 2 850.- EUR *** Ford  Focus  diesel 2009 3 750.- EUR *** Volvo  V50 V50 diesel 2006 3 800.- EUR *** Audi  A6   2005 5 500.- EUR *** Mercedes-Benz  B class B 180 CDI diesel 2011 5 999.- EUR *** Mercedes-Benz  B class B 180 CDI diesel 2011 8 800.- EUR *** Audi  A6 TDI 2.0 benzina 2010 9 999.- EUR *** Mercedes-Benz  G class G300 diesel 1987 14 800.- EUR *** 
Taxa auto ar putea fi majorata pentru vehiculele second-hand | Imprimare |

ImageTaxa de poluare auto pentru vehiculele second-hand ar putea fi majorată în şedinţa de joi a Guvernului, simultan cu creşterea primei de casare la echivalentul în lei a peste 1.000 euro, a anunţat premierul Călin Popescu Tăriceanu, la centrul tehnic Renault de la Titu.

"Mâine (joi - n.r.) s-ar putea să luăm în discuţie la nivelul şedinţei de Guvern chiar majorarea taxei existente pentru vehiculele de ocazie", a spus Tăriceanu, precizând că pentru creşterea acestei taxe nu este necesar ca Executivul să transmită Comisiei Europene o nouă informare.

El a anunţat că este analizată şi posibilitatea creşterii primei de casare pentru scoaterea din uz a maşinilor vechi la un nivel care să atingă ori să depăşească "pragul psihologic" al echivalentului în lei a 1.000 euro.

Potrivit unor surse guvernamentale, principala variantă analizată este majorarea primei de casare de la 3.000 lei la 4.000 lei.

Tăriceanu a arătat că nu a fost primit încă un răspuns din partea CEprivind suspendarea taxei auto pentru maşinile noi, precizând însă că acest răspuns nu este unul "de condiţionare".

Şeful Guvernului a vizitat, miercuri, şantierul centrului de încercări automobile de la Titual companiei Renault Technologie Roumanie, unde a sosit într-un automobil Logan, însoţit de directorul general al Autmobile Dacia şi al Renault Group Romania, Francois Forumont, şi de vicepreşedintele Automobile Dacia, Constantin Stroe.

La sfârşitul vizitei, premierul a arătat că a discutat cu aceştia şi despre situaţia fabricii de automobile de la Piteşti, care s-a confruntat din a doua parte a anului cu "o scădere impresionantă" a vânzărilor, din cauza crizei economice mondiale şi a importului masiv de maşini de ocazie.

"În prima parte a anului am spus nu o dată că importul nestingherit de maşini de ocazie va duce la dispariţia sau la pericilitarea locurilor de muncă în industria românească şi iată că Dacia, astăzi, este cu producţia oprită şi vor trebui să ia măsuri severe, aş spune, pentru a adapta ciclul şi ritmul de fabricaţie la modul în care evoluează piaţa. S-ar putea şi anul acesta să trebuiască să mai luăm nişte măsuri de stimulare vânzărilor, pentru că intereesul e să păstrăm locurile de muncă şi să creştem economia", a spus Tăriceanu.

 
< Precedent   Urmator >

Cauta AUTO

Marca
Model
Condit.
Oras
An -
Pret -
Carb.
Cutie
Culoare

Login


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Statistici

Vizitatori: 5576797
IP-ul tau: 54.144.73.205

       Anunturi Imobiliare Gratuite Case.AnunturiExpres.ro

Anunturi Gratuite

Anunturi On-Line Absolut gratuite | Mica si mare Publicitate
Anunturi Absolut Gratuite

 

sau


Monitorul Expres
Tipomagazin
Design by XXL All rights reserved
      Romanian Top66       Best-top Romania : Lista de top globala