Meniu utilizator

Anunturi
Adauga anunt
SiteMap

Citeste On-Line

Monitorul Expres - Citeste On-Line
 
Monitorul de Alba - Citeste On-Line
 
Monitorul de Cluj - Citeste On-Line
 
Monitorul de Sibiu - Citeste On-Line

Linkuri

 
Home arrow Stiri Auto arrow Stiri arrow Noul BMW Z4
Auto Ieftine *** Volkswagen  Passat   2008 140.- EUR *** Dacia  Logan   2006 1 750.- EUR *** Fiat  Ducato   2006 5 000.- EUR *** 
Noul BMW Z4 | Imprimare |

Rivalitatea BMW-Mercedes este adusă, din nou, în prim plan de noua generaţie BMW Z4, ale cărei prime fotografii oficiale au apărut recent pe internet. Termenul "fulgi" din titlu trebuie înţeles ca "hard-top" - principala noutate a noului BMW Z4.
 
Goodbye BMW Z4 Coupe...
ImageIată că BMW a ajuns la concluzia că soluţia hard-top-ului escamotabil, apărută pe ambele generaţii Mercedes SLK, este mai convenabilă din punct de vedere marketing. Astfel că a doua generaţie a lui BMW Z4 renunţă la soft-top în favoarea acoperişului rigid escamotabil - din galeria fanilor Mercedes probabil vom auzi mult timp de acum înainte huiduieli şi "plagiatorii!". Dar lumea evoluează, iar la BMW există deja antecedente, cum ar fi BMW Seria 3 Cabrio.

Revenind la noul BMW Z4, trebuie remarcat că va fi primul model care va beneficia de noua titulatură sDrive. Care va însoţi indicativele celor trei motorizări disponibile într-o primă fază:

BMW Z4 sDrive35i: motorul twin-turbo de 3,0 litri, cunoscut de pe BMW 135i; dezvoltă 306 CP şi 400 Nm, iar demarajul 0-100 km/h este realizat în 5,2 secunde (5,1 s dacă se optează pentru transmisia DCT, cu dublu ambreiaj)
BMW Z4 sDrive30i: 3,0 litri, 258 CP, 210 Nm
BMW Z4 sDrive23i: va fi motorizarea de bază, deocamdată, fiind vorba despre un şase în linie de 2,5 litri, cu 204 CP şi 250 Nm


 

Doar motoare cu 6 cilindri acum
ImageToate motorizările sunt compatibile cu normele Euro5 (deci, măcar din acest punct de vedere, românii amatori de BMW Z4 pot fi fericiţi, deoarece nu vor plăti taxa auto...).

Hard-top-ul escamotabil este frumos integrat în linia caroseriei, maşina fiind un coupe reuşit în configuraţia cu acoperişul închis, iar procesul de decapotare durează 20 de secunde. Alte noutăţi de ordin tehnic ale noului BMW Z4 sunt suspensia Adaptive M Suspension (în funcţie de trei programe, garda la sol poate varia cu 10mm) sau Drive Dynamic Control. Mai multe detalii puteţi găsi în comunicatul de presă din a doua pagină (în engleză).

Premiera mondială a avut loc la Salonul Auto Detroit 2009.

 
< Precedent   Urmator >

Cauta AUTO

Marca
Model
Condit.
Oras
An -
Pret -
Carb.
Cutie
Culoare

Login


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Statistici

Vizitatori: 5881884
IP-ul tau: 35.175.182.106

       Anunturi Imobiliare Gratuite Case.AnunturiExpres.ro

Anunturi Gratuite

Anunturi On-Line Absolut gratuite | Mica si mare Publicitate
Anunturi Absolut Gratuite

 

sau


Monitorul Expres
Tipomagazin
Design by XXL All rights reserved
      Romanian Top66       Best-top Romania : Lista de top globala