Meniu utilizator

Anunturi
Adauga anunt
SiteMap

Citeste On-Line

Monitorul Expres - Citeste On-Line
 
Monitorul de Alba - Citeste On-Line
 
Monitorul de Cluj - Citeste On-Line
 
Monitorul de Sibiu - Citeste On-Line

Linkuri

 
Home arrow Stiri Auto arrow Stiri arrow Dacia Sandero Stepway
Auto Ieftine *** Volkswagen  Passat   2008 140.- EUR *** Dacia  Logan   2006 1 750.- EUR *** Fiat  Ducato   2006 5 000.- EUR *** 
Dacia Sandero Stepway | Imprimare |

Dacia a prezentat la Barcelona, în preimeră europeană, modelul Dacia Sandero Stepway, versiunea crossover a lui Dacia Sandero.

ImageDacia Sandero Stepway
     Dacia Sandero Stepway se va fi disponibil în marea majoritate a pieţelor în septembrie 2009 . Românii vor avea undă verde la comenzi pentrunoua variantă de caroserie înălţată cu 20 mm a Daciei Sandero începând cu iunie 2009.

Pentru început vor fi disponibile două motorizări: 1,6 MPI 90 CP care va avea un consum mixt de 7,6 litri/100 km şi motorul diesel 1,5 dci în varianta de 70 CP care va înregistra un consum mixt de 5,3 litri/100 km.

      Dacia Sandero Stepway se va produce la fabrica de la Mioveni. Maşina va fi disponibilă în trei culori metalizate şi va beneficia de o garanţie de trei ani.

Oficiali Dacia au declarat că speră să atingă cel puţin un volumul de vânzări de 59.000 de unităţi, valoare înregistrată de Renault Sandero Stepway, model comercializat în America de Sud.

     Preţul de pornire al lui Dacia Sandero Stepway în Spania va fi de 10.500 euro, în ceea ce priveşte România, oficialii Dacia nu au făcut nici o precizare.

ImageInteriorul e la fel
     La prima vedere Dacia Sandero Stepway diferă de un Dacia Sandero normal prin garda ridicată la sol, protecţiile din plastic din partea inferioară a caroseriei şi un set de jante mai minuţios lucrate. La Salon au fost expuse două versiuni de motorizare 1.6 MPI 90 CP şi 1.5 dCi de 70CP, probabil cele două propulsoare care vor însemna grosul vânzărilor pentru acest model. Probabil, ca şi fratele său din America de Sud, acest model nu va beneficia de tracţiune integrală.

     În interior nu există modificări sub nicio formă faţă de actualul Dacia Sandero, constructorul român dorind să scoată acest model cu un preţ cât mai mic. Nu au fost anunţate încă date tehnice, acestea urmând probabil să survină la conferinţa de presă pe care Dacia o va ţine în jurul orei 11, ora locală, sau ora 12 în România.

 
< Precedent   Urmator >

Cauta AUTO

Marca
Model
Condit.
Oras
An -
Pret -
Carb.
Cutie
Culoare

Login


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Statistici

Vizitatori: 5882482
IP-ul tau: 54.164.198.240

       Anunturi Imobiliare Gratuite Case.AnunturiExpres.ro

Anunturi Gratuite

Anunturi On-Line Absolut gratuite | Mica si mare Publicitate
Anunturi Absolut Gratuite

 

sau


Monitorul Expres
Tipomagazin
Design by XXL All rights reserved
      Romanian Top66       Best-top Romania : Lista de top globala