Meniu utilizator

Anunturi
Adauga anunt
SiteMap

Citeste On-Line

Monitorul Expres - Citeste On-Line
 
Monitorul de Alba - Citeste On-Line
 
Monitorul de Cluj - Citeste On-Line
 
Monitorul de Sibiu - Citeste On-Line

Linkuri

 
Home arrow Stiri Auto arrow Stiri arrow Hyundai: Dacia Sandero ne-a plagiat!
Auto Ieftine *** Volkswagen  Passat   2008 140.- EUR *** Dacia  Logan   2006 1 750.- EUR *** Fiat  Ducato   2006 5 000.- EUR *** 
Hyundai: Dacia Sandero ne-a plagiat! | Imprimare |

Dacia este acuzată de către Hyundai India că s-a inspirat de la modelul Hyundai Santro, atunci când a venit cu modelul Dacia Sandero.

Mai exact, Hyundai India acuză Dacia că s-a inspirat de la modelul Santro atunci când a introdus modelul Dacia Sandero. După cum putem observa în imagine, nu prea există asemănări ca şi design şi nici ca tehnologie între cele două maşini. Dar ceea ce Hyundai incriminează este, dacă putem spune aşa, un plagiat fonetic, adică numele celor două modele este destul de apropiat, indienii spunând că ei au fost primii care au venit cu acest nume.

 

Este adevărat că Hyundai Santro, cunoscut în restul lumii drept Atos, a fost lansat în 1998 pe piaţa, fiind vândut până acum în 1.5 milioane de exemplare în India. Dar este totuşi o mică diferenţă între cele două denumiri, pe care probabil indienii nu o pot sesiza. Al doilea argument este că acest nume nu este de provenienţă Dacia, ci ar trebui probabil să se răfuiască cu Renault care l-a perpetuat din Brazilia.

De fapt iritarea celor de la Hyundai India, provine din faptul că Mahindra-Renault ar putea în viitor să aducă modele Dacia Sandero rebranduite în Asia şi cota lor de piaţă s-ar putea diminua consistent. Chiar Hyundai Santro ar fi unul dinre modelele care ar avea de suferit, dacă Sandero va veni la preţ apropiat, dar cu o ofertă mult mai echilibrată şi matură.

 
< Precedent   Urmator >

Cauta AUTO

Marca
Model
Condit.
Oras
An -
Pret -
Carb.
Cutie
Culoare

Login


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Statistici

Vizitatori: 5881880
IP-ul tau: 35.175.182.106

       Anunturi Imobiliare Gratuite Case.AnunturiExpres.ro

Anunturi Gratuite

Anunturi On-Line Absolut gratuite | Mica si mare Publicitate
Anunturi Absolut Gratuite

 

sau


Monitorul Expres
Tipomagazin
Design by XXL All rights reserved
      Romanian Top66       Best-top Romania : Lista de top globala