Meniu utilizator

Anunturi
Adauga anunt
SiteMap

Citeste On-Line

Monitorul Expres - Citeste On-Line
 
Monitorul de Alba - Citeste On-Line
 
Monitorul de Cluj - Citeste On-Line
 
Monitorul de Sibiu - Citeste On-Line

Linkuri

 
Home arrow Stiri Auto arrow Stiri arrow Volkswagen Golf primeşte stopuri cu LED-uri
Auto Ieftine *** Volkswagen  Passat   2008 140.- EUR *** Dacia  Logan   2006 1 750.- EUR *** Fiat  Ducato   2006 5 000.- EUR *** 
Volkswagen Golf primeşte stopuri cu LED-uri | Imprimare |
Întreaga gamă Volkswagen Golf VI va putea fi asortată de acum cu stopuri cu LED-uri, în locul plicticoaselor blocuri optice cu becuri.

 

La Volkswagen Golf 6, probabil, cea mai anostă componentă a designului exterior este reprezentată de blocurile optice posterioare. Inspirate de la Touareg, lămpile de frână arată inexpresiv şi low cost, lucru de care şi cei de la Wolfsburg sunt conştienţi şi introduc tehnologia cu LED ca opţional pentru toată gama. Probabil ştiţi că întăi au fost oferite standard pe vârful de gamă Volkswagen Golf R, dar impactul pozitiv a încurajat oferirea şi pe versiunile plasate mai jos în gamă. De asemenea, oferta mai cuprinde şi faruri bi-xenon noi, opţionale pentru toată gama.

 

Sunt destul de piperate însă, costând 1.295 de euro, adică o sumă apropiată de preţul sistemului de navigaţie RNS 510 cu touchscreen şi hard disk de 30GB, iar LED-urile costă 350 de euro, fiind mai accesibile. Dar aportul estetic este evident, reţeaua constituită din 12 puncte luminoase în forma unui bumerang ce încadrează un nucleu luminos aducând un plus de atractivitate spatelui foarte sobru şi un pic inexpresiv.

Pe lângă considerentele subiective, acest nou element are şi avantaje funcţionale. De exemplu, la apăsarea pedalei de frână reacţionează mai prompt cu 0.2 secunde şi, indubitabil, sunt mai vizibile de la depărtare. Deşi pare infimă valoarea prezentată mai sus, Volkswagen spune că o reacţie mai rapidă cu o cincime de secundă din partea şoferului aflat în spate echivalează cu o distanţă de frânare mai scurtă cu 5.6 metri la o viteză de 100 km/h.

 
< Precedent   Urmator >

Cauta AUTO

Marca
Model
Condit.
Oras
An -
Pret -
Carb.
Cutie
Culoare

Login


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Statistici

Vizitatori: 5881809
IP-ul tau: 35.175.182.106

       Anunturi Imobiliare Gratuite Case.AnunturiExpres.ro

Anunturi Gratuite

Anunturi On-Line Absolut gratuite | Mica si mare Publicitate
Anunturi Absolut Gratuite

 

sau


Monitorul Expres
Tipomagazin
Design by XXL All rights reserved
      Romanian Top66       Best-top Romania : Lista de top globala