Meniu utilizator

Anunturi
Adauga anunt
SiteMap

Citeste On-Line

Monitorul Expres - Citeste On-Line
 
Monitorul de Alba - Citeste On-Line
 
Monitorul de Cluj - Citeste On-Line
 
Monitorul de Sibiu - Citeste On-Line

Linkuri

 
Home arrow Stiri Auto arrow Stiri arrow Dacia Logan Pick Up electric pentru America
Auto Ieftine *** Volkswagen  Passat   2008 140.- EUR *** Dacia  Logan   2006 1 750.- EUR *** Fiat  Ducato   2006 5 000.- EUR *** 
Dacia Logan Pick Up electric pentru America | Imprimare |

Americanii ne-au luat-o înainte şi vor avea parte de modele utilitare electrice bazate pe Dacia Logan Pick Up, aduse de firma americană Envision Motor Co. 
 
Dacia Logan Pick Up a ajuns în Statele Unite ale Americii sub o formă electrică, fiind în proces de comercializare pe piaţa nord-americană sub denumirea Electric Motor Car, de către cei de la Envision Motor Co. prin intermediul mai multor dealeri. Informaţia chiar a fost împărtăşită de un fost proprietar de dealer Chrysler reprofilat acum pe modele electrice, Gene Gabus, care a acordat un interviu ziarului Des Moines Register.

 

Modelele electrice, deşi poartă denumirea Electric Motor Cars şi au însemne specifice companiei americane, sunt bazate fidel pe şasiul şi caroseria versiunilor Dacia Logan Pick Up, respectiv MCV/VAN şi sub capotă au motoare electrice americane. Gabus nu a dat prea multe detalii despre provenienţa unităţii electrice, dar spune că automobilele au o autonomie de peste 400 km şi că încărcarea se poate face în garaj de la o priză normală peste noapte.

Vehiculele EMC vor fi oferite în principal micilor agenţi comerciali americani, fiind o soluţie avantajoasă de viitor. Tehnologia îşi cere însă preţul şi de la tarife care nu sar de 10.000 de euro în România, versiunea electrică pentru USA ajunge la unul de pornire de 34.000 de dolari ( aproximativ 25.000 de euro). Versiunea MCV VAN se va vinde cu un preţ în jur de 28.000 de euro. În prezent peste Ocean au fost trimise doar trei exemplare, dar se preconizează că de început 100 astfel de modele vor fi oferite spre testare şi comercializare. De asemenea, se caută dealeri pe piaţa americană pentru acest nou low cost electric

Nu este primul model european Renault care ajunge în Statele Unite ale Americii ca şi vehicul electric. În 1959 Henney Motor Company a introdus în America modelul Henney Kilowatt, care se baza pe platforma lui Renault Dauphine. Succesul a fost relativ timid pentru francezul "electrificat" de americani . Oare acelaşi lucru se va întâmpla şi cu alternativul Logan vândut în USA?

 
< Precedent   Urmator >

Cauta AUTO

Marca
Model
Condit.
Oras
An -
Pret -
Carb.
Cutie
Culoare

Login


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Statistici

Vizitatori: 5885696
IP-ul tau: 54.227.186.112

       Anunturi Imobiliare Gratuite Case.AnunturiExpres.ro

Anunturi Gratuite

Anunturi On-Line Absolut gratuite | Mica si mare Publicitate
Anunturi Absolut Gratuite

 

sau


Monitorul Expres
Tipomagazin
Design by XXL All rights reserved
      Romanian Top66       Best-top Romania : Lista de top globala