Meniu utilizator

Anunturi
Adauga anunt
SiteMap

Citeste On-Line

Monitorul Expres - Citeste On-Line
 
Monitorul de Alba - Citeste On-Line
 
Monitorul de Cluj - Citeste On-Line
 
Monitorul de Sibiu - Citeste On-Line

Linkuri

 
Home arrow Stiri Auto arrow Stiri arrow Khalfi Oussama ne propune un inedit BMW X9 Concept
Auto Ieftine *** Volkswagen  Passat   2008 140.- EUR *** Dacia  Logan   2006 1 750.- EUR *** Fiat  Ducato   2006 5 000.- EUR *** 
Khalfi Oussama ne propune un inedit BMW X9 Concept | Imprimare |

ImageDespre BMW X9 Concept putem spune că face parte din categoria "să-i punem siglă BMW ca să atragem atenţia". Pentru că nu are nici o legătură cu maşinile BMW, după cum se poate observa din poze.

Când eşti tânăr, orice ţi se pare posibil, chiar şi un BMW X9 care i s-ar potrivi ca o mănuşă lui Batman. Tunisianul de 18 ani Khalfi Oussama a imaginat un SUV futurist, care, deşi nu are nici o trăsătură care să-l plaseze în familia BMW, poartă sigla alb-albastră.
 
Khalfi Oussama a imaginat un foarte interesant BMW X9 Concept, desi fara legatura cu masinile BMW

Maşina este greu de descris în cuvinte, părând pur şi simplu o maşinuţă de jucărie cu telecomandă. Principial, putem vorbi de un exerciţiu stilistic cel puţin interesant, care degajă o agresivitate puternică, dar are şi un caracter dinamic pronunţat.

Dacă partea frontală putem spune că e suficient de originală, profilarea părţii laterale a maşinii pune mari semne de întrebare referitor la caracterul practic - totuşi, atenţia este atrasă în acest fel, nu-i aşa? Interesant faptul că roţile nu beneficiază de nici un fel de aripi, deşi asta nu ajută maşina să fie mai capabilă în offroad.
 
ImageBMW X9 Concept i s-ar potrivit foarte bine lui Batman. Ramane un exercitiu interesant


Partea din spate a lui X9 Concept ar putea, din nou, să fie criticată în ce priveşte anumite aspecte practice, dar la fel de adevărat este că, din punct de vedere artistic, nu prea ne interesează acest lucru. Totuşi, s-ar putea spune că e puţin cam încărcată, nefiind nevoie de toate acele detalii.

Despre BMW X9 Concept putem concluziona că e o propunere interesantă, deşi nu are nici o legătură cu marca bavareză. Aşteptăm în viitor o maturizare a lui Khalfi Oussama şi, de ce nu, un nou X9 Concept care să le atragă atenţia designerilor germani.

 
< Precedent   Urmator >

Cauta AUTO

Marca
Model
Condit.
Oras
An -
Pret -
Carb.
Cutie
Culoare

Login


Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Statistici

Vizitatori: 5885726
IP-ul tau: 54.227.186.112

       Anunturi Imobiliare Gratuite Case.AnunturiExpres.ro

Anunturi Gratuite

Anunturi On-Line Absolut gratuite | Mica si mare Publicitate
Anunturi Absolut Gratuite

 

sau


Monitorul Expres
Tipomagazin
Design by XXL All rights reserved
      Romanian Top66       Best-top Romania : Lista de top globala